Četvrtak, 28/04 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
28/04Fejenord vs Olimpik MarseljDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
26/04/2022 20:47
Od četvrtka su na programu prvi polufinalni mečevi u okviru Lige konferencije, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fejenorda i Marseja. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Fejenord

Fudbaleri Fejenorda pružaju fantastične partije u ovogodišnjem izdanju Lige konferencija, a najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa mimo svih očekivanja došla do plasmana u polufinale.
U četvrtfinalu je holandski predstavnik eliminisao Slaviju iz Praga, i to pošto je ovoj češkoj ekipi na dva meča postigao ukupno šest golova, što dovoljno govori o tome koliko dobro Fejenord igra ove sezone.
Što se tiče holandskog prvenstva, u ovom trenutku se Fejenord nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Utrehta, kada je bilo 2:1.

Marsej

Što se tiče Marseja, francuska ekipa je na pravom putu da dođe do direktnog plasmana u Ligu šampiona, s obzirom da se ovaj tim u ovom trenutku nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli Lige 2, uz čak šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Ren, što bi vrlo verovatno morala da bude i dovoljna bodovna zaliha pred nastavak šampionata.
Što se tiče Lige konferencija, tim sa "Velodroma" je bez većih problema stigao do polufinala ovog takmičenja i to preko grčkog PAOK-a. Prvi duel je završen rezultatom 2:1, dok su u Solunu Paje i drugari slavili sa 0:1 i zasluženo došli do plasmana u polufinale.

Naš predlog

Na mečevima Fejenorda pada baš dosta golova ove sezone, dok je poznato da Marsej igra fenomenalno na strani, pa je sva prilika, bez obzira što je ulog ogroman da će i jedan i drugi tim postići makar po jedan gol na ovom meču, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.