Petak, 29/04 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
29/04Ingolštat vs Hamburger SVUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
27/04/2022 11:28
Minimalne šanse ima Hamburger da dođe do baraža, ali sigurno neće odustati pre vremena. Gostovanje kod otpisanog Ingolštata je u subotu u 13.30.
Ingolštat

Takmičenje u Cvajti je gotovo za Ingolštat, bar za jednu sezonu, koju će provesti u trećoj ligi. Mnogo je turbulencija dođiveo ovaj klub u prethodnim sezonama, prošlu su igrali u trećoj ligi, ovu u drugoj, a pre samo pet godina takmičili su se sa najboljim nemačkim timovima u Bundesligi. Tri kola pre kraja prvesntva Cvajte nalaze se na poslednjem mestu sa deset bodova manje od Drezdena, ekipe koja zauzima 16. poziciju, onu koja donosi plasman u baraž. Jasno je da ni sa sve tri pobede, uz sva tri poraza Dinama, ne mogu do opstanka, pa im je ostalo samo da pokušaju da izbegnu fenjer na raju, pošto im Aue beži tri boda. Imapo je Ingolštat jedan dobar period u drugom delu sezone, ali je to bilo nedovoljno da ponište sve propuste od ranije. U četiri poslednja kola imaju samo jedan poraz, što pokazuje da imaju karakter i da se nisu predavali sve dok su postojale i minimalne šanse za spas.

Hamburger

Šta tek reći za tim iz najveće nemačke luke? Hamburger, najverovatnije, ni ove sezone neće uspeti da izbori povratak u elitu, mada su startovali bolje nego u prethodne četiri godine u Cvajti. Godina po godina i izgleda da će Hamburger i petu uzastopnu sezonu igrati među drugoligašima. Trenutno su na 5. mestu, a od trećeg, koje donosi plasman u baraž, deli ih tri boda, koliko ima više darmštat na toj poziciji. Trebalo bi da Hamburger pobedi na sva tri preostala meča, a posle gostovanja u Ingolštatu dočekuju Hanover i gostuju u Roštoku. Ne zavisi sve od njih, a sigurno da sada žale za nizom od pet kola bez pobede od polovine februara do početka aprila. Jedino dobro što su uradili bilo je igranje u DFB kupu, izborili su plasman u polufinale, ali ih je tamo zaustavio Frajburg pre desetak dana. Na kraju su ostali bez finala, ali će se pamtiti da je jedan drugoligaš igrao u samoj završnici najmasovnjeg takmičenja u sezoni 2021/22.

Predlog

Nema Hamburger šta da razmišlja, moraju da pobede sve utamice i nadaju se nekom čudu u finišu sezone. Nekom kao onom u prošloj sezoni kada je Hajdenhajm od sigurnog putnika u elitu stigao samo do baraža i tamo izgubio. Dešavalo se da i Hamburger, bilo je to pre dve sezone, sve upropasti u finišu, pa im se možda sada nešto vrati. Ingolštat će igrati za ponos i čast, i sigurno neće prepustiti bodove rivalu, to se u Nemačkoj, jednostavno, ne radi. Zato ćemo izbeći dvojku i predložiti igru gost daje dva gola. Za T22+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.