Nedelja, 01/05 - Fudbal, Italija, Serija A
01/05Udineze vs Inter1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/04/2022 13:20
Posle šoka u Bolonji Interu je najmanje trebalo gostovanje u Udinama. utakmica 35. kola Serije A igra se u nedelju u 18 časova.
Udineze

\'\'Zebre\'\' su u sjajnoj formi, ali su zakasnile da bi ovu sezonu učinile posebnom. I pored četiri pobede i 13 bodova u poslednjih šest kola Udineze je tek na 12. mestu i čak je 13 bodova daleko od prvog tima u zoni plasmana u evropske kupove. Naravno, o opstanku ne brinu, pa je možda i ta rasterećenost jedan od razloga odličnih igara. U zaostaloj utakmici, koju su odigrali u Firenci u sredu, pobedili su domaću Fiorentinu sa čak 4:0. Ustvari, jedini kiks \'\'crno-belih\'\' u ovom intervalu bio je neočekivani neuspeh na svom terenu od Salernitane. Ekipa koja se grčevito bori za opstanak uspela je da slavi na Dačija areni sa 1:0 i tada je uhvatila zalet u pokušaju da spasu živu glavu.

Inter

\'\'Neroazure\'\' je delilo pet pobeda od odbrane Skudeta. Sapleli su se već na prvom stepeniku i to kada su se najmanje nadali. Taj meč u Bolonji bio je planiran da se igra još u 26. kolu, početkom godine, ali je tada odložen zbog eksplozije koronavirusa u Italiji. Interu je to bio \'\'Kvisko\'\' u trci sa gradsim rivalom Milanom koji je imao dva boda više, ali je Inter imao meč manje na svom kontu. Sada Inter čeka kiks Milana, a pritom mora da pobedi na preostalim utakmicama. To ne bi smelo da bude problem, pošto im je gostovanje u Udinama najteži ispit do kraja, s obzirom da imaju još gostovanje kod Kaljarija, a na svom terenu će igrati protiv Empolija i Sampdorije. U međuvremnu Inter očekuje i finale Kupa, u kome mu je rival Juventus.

Predlog

Udineze će igrati na pobedu, jednostavno ništa im ne znači bod, kao uostalom ni Interu. Inzagijevu četu bi i remi u Udinama mogao preskupo da košta, pa posle šoka u Bolonji, kada su gol u finišu primili nakon kardinalne greške golaman Radua, pobeda na Dačija areni ne sme da izostane. Zanimljivo je da je Udineze samo jednom zatresao mrežu Intera u poslednjih osam utakmica i to u porazu od 5:1 prošlog proleća. Uspeli su dva puta da odigraju 0:0, a sve ostale utakmice su izgubili. Očekujemo i sada pobedu Intera, a za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.