Subota, 30/04 - Fudbal, Švajcarska, Super League
30/04Bazel vs CirihUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
9 / 10 Ulog
28/04/2022 13:38
Titulu je Cirih već osvojio, dok je Bazel jako blizu drugom mesta, koje i nije neka uteha. Meč na Sent Jakobu igra se u nedelju u 16.30.
Bazel

Plan o povratku titule na Sent Jakob posle četiri sušne godine izjalovio se fudbalerima Bazela. Ovog puta ne gledaju u leđa jang Bojsima kao u prethodne četiri godine, već ekipi Ciriha, koja je potpuno neočekivano izbila u prvi plan i došla na korak od šampionskog naslova. Do kraja Super lige u Švajcarskoj ostalo je da se odigra još pet kola. Bazel zaostaje za Cirihom 13 bodova i nemoguće je očekivati da lider osvoji samo jedan bod u pet utakmica, a da Bazel dobije sve do kraja. Možda u Bazelu više treba da brinu o tome da ih ne stignu \'\'mladi momci\'\' iz Berna koji imaju pest bodova manje od njih, mada i tim koji bude drugi, i onaj koji završi kao treći, idu u kvalifikacije za Ligu konferencija. Posle Ciriha Bazel dočekuje još Grashopers i Lugano, a gostuje kod Lozane i Serveta.

Cirih

Trijumfom u Bazelu Cirih bi i matematički osvojio titulu, čak i jedan bod značio bi da su nedostižni za sve rivale do kraja prvenstva. Realno, oni su pitanje osvajanja trofeja rešili serijom pobeda na kraju prvog dela i na početku drugog dela sezone. Kasnije su i napravili nekoliko kikseva, kao što su porazi od Sankt Galena i Serveta, ali lidersko mesto nije bilo ugroženo, pogotovo jer su Jang Bojsi i Bazel još ćešće gubili bodove. U dva prethodna kola Cirih je igrao na svom Lecigrundu, stadionu koji deli sa gradskim rivalom Grahopersom, a pobedili su Jang Bojse sa 2:1 i Sion sa 5:1. Do kraja prvenstva, posle Bazela, gostuju u Sankt Galenu i Luganu, a na svom terenu igraju protivLozane i Lucerna.

Predlog

Ovo je četvrti put ove sezone da koplja ukrštaju Bazel i Cirih. Na prva tri meča oba meča su slavila kao domaćini, dok je jedan duel u Cirihu završen bez pobednika. Posebno je interesantno da smo uvek gledali pravu goleadu na tim mečevima. ukupno je na tri utakmice palo 16 golova, više od pet po meču. Zato smo ubeđeni da će ih i sada biti dosta, pogotovo jer je skoro sve u ligi već rešeno. Naš predlog je 4+ a kvota za ovaj tip u kladionici Meridianbet je 2.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.