Subota, 30/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
30/04Everton vs ČelsiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
29/04/2022 12:23
Težak dan za Frenka Lampadrda, njegov klub se bori za opstanak, a u goste mu dolazi tim koji mu je u srcu. Meč na Gudisonu igra se u nedelju u 15 časova.
Everton

\'\'Karamele\'\' su u teškoj, ne i bezilzlaznoj situaciji. trenutno su u zoni ispadanja, ali sa mečom manje odigranim od Branlija koji ima dva boda više. Problem za tim iz Liverpula, pored loše forme, je i težak raspored do kraja sezone. Nije bilo lako ni u prethodnom periodu, u pet poslednjih kola pobedili su samo jednom i to protiv Mančester junajteda na svom terenu. Pre sedam dana gostovali su na Enfildu, gde ih je sačekao gradski rival Liverpul. Nije loše Everton izgledao u Mersisajd derbiju, ali osim časnog poraza nije uspeo ništa više. Posle Čelsija u preostalih pet utakmica, Everton igra sa Lesterom, Votfordom i Arsenalom na strani, dok mu na Gudison dolazeBrentford i Kristal Palas.

Čelsi

\'\'Plavci\'\' su odigrali neređeno na Old Trafordu protiv Mančester junajteda u četvrtak, a to je bio zaostali meč posle koga je Čelsi relatibno siguran na trećem mestu. S obzirom na situaciju u kojoj se klub nalazi posle odlaska Romana Abramoviča i zabrane transfera na leto, odnosno blokade svih računa, fudbaleri i trener Tomas Tuhel odlično se drže. Pokazuju da su pravi profesionalci, pa nisu imali popust ni za Vest Hem pre sedam dana, ni za Junajted u Mančesteru. Najvažnji duel za Čelsi do kraja sezone svakako će biti finale FA kupa koje će igrati protiv Liverpula 14. maja. \'\'Redsi\'\' su veliki dužnici Čelsija pošto su ih već sprečili da osvoje jedan trofej, onaj u EFL kupu. Te dve ekipe igrale su na Vembliju i u finalu manje bitnog Kupa, a slavio je Liverpul posle serije penala.

Predlog

Za domaćina su bodovi od životne važnosti i mogli bi da ih ostave u ligi kada se bude podvlačila crta. Teško će biti treneru Evertona Frenku Lampardu koji je u Čelsiju proveo svoje najbolje igračke godine, a jedno vreme je bio i trener. Barnli je najveći rival \'\'karamela\'\' u borbi za opstanak, a da bi ih ponovo pretekli, fudbaleri Evertona morali bi da sleve u ovom meču. teško će to biti izvodljivo, Čelsi igra odlično, a mi smatramo da neće biti više od dva gola na meču. Za 0-2 gola u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.