Nedelja, 01/05 - Fudbal, Italija, Serija A
01/05Atalanta vs SalernitanaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
30/04/2022 16:17
Domaći tim naredne jeseni neće igrati u Ligi šampiona, ali će pokušati da izbori neki drugi kup. Gosti se bore za spas, očekuje se zanimljiv meč u Bergamu u ponedeljak u 20.45.
Atalanta

Posle tri sezone u elitnom evropskom rangu ekipa Atalante je ove sezone ostala bez Lige šampiona, pošto je nemoguće da u preostala četiri kola dostignu Juventus, ekipu koja je trenutno na toj poziciji. Nije ovo sezona koju će pamtiti navijači, Gaperinijv tim je napravio mnogo kikseva, pogotovo u seriji A, a nisu se proslavili ni u Evropi, prvo su ispali u grupnoj fazi Lige šampiona, da bi završili takmičenje u Ligi Evrope u četvrtfinalu porazom od Lajpciga. Šta je tu je, ostaje da se izbore za Ligu Evrope ili Ligu konferencija i nastave niz igranja u evropskim takmičenjima i naredne sezone. U dva prethodna kola bili su izuzetno efikasni, prvo su slavili u Veneciji sa 3:1, da bi sa Torinom u zaostalom meču na svom terenu igrali 4:4.

Salernitana

Do pre samo par kola tim iz salerna bio je otpisan i važio je za sigurnog putnika u niži rang. Posel serije sjajnih rezultata, koja je počela pobedom u Đenovi nad Sampdorijom, nastavila se trijumfom u Udinama a, za sada, završila pobedom nad Fiorentinom na svom terenu prošle nedelje. Samo tri pobede imala je Salernitana u prvih 30 kola, a onda je vezala još tri u poslednje tri runde. Sada je opstanak izvodljiva misija, zaostaju samo tri boda za Kaljarijem, ali moraju da se izbore sa Đenovom i Venecijom, koji su pre ovog kola bili iza njih. Posle gostovanja u Bergamu Salernitana do kraja igra još sa Venecijom, Kaljarijem i Udinezeom u Salernu, dok gostuje samo još u Empoliju. Reklo bi se da je raspored odličan, samo da preguraju Bergamo.

Predlog

Od tima koji je bio otpisan Salernitana je stigla do situacije da ima sasvim realne izglede da i naredne sezone bude u Seriji A. Sada sve zavisi od njih, pa čak i da izgube u Bergamu imaju kasnije četiri rivala koja mogu da dobiju. Atalanta se malo popravila, a počela je ponovo da trese mreže rivala koa od šale. Naš predlog za ovaj meč je 4+ sa kvotom 2.24 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.