Nedelja, 01/05 - Fudbal, Španija, Segunda
01/05Real Valladolid vs Real Sociedad IIPoluvreme/Krajtip: 1/1
9 / 10 Ulog
30/04/2022 16:59
Obe ekipe imaju svoj cilj, domaćin se bori za direktnu promociju u La Ligu, dok gosti žele opstanak u Segundi. Meč u Valjadolidu igra se u ponedeljak u 21 čas.
Valjadolid

Valjadolid nije imao sreće u prethodnoj sezoni u La Ligi. Igrao je u poslednjem kolu protiv Atletiko Madrida kome je tada trijufm trebao za osvajanje titule. Bodovi su bili neophodni i Valjadolidu za opstanak i posle prvog poluvremena su vodili, ali je na kraju slavio tim Dijega Simeonea, osvojio pehar, a Valjadolid je otišao rang niže. Sada žele ekspresan povratak u elitu, pred ovo kolu su bili treći, a jedini konkurenti za prva dva mesta su im Eibar i Alemrija. Jako je bitno da budu barem drugi, pošto im u suprotnom predstoji naporan baraž u kome igraju timovi plasirani od 3. do 6. mesta. Valjadolid nije izgubio u poslednjih pet kola, tri puta su pobedili a dva puta igrali nerešeno.

Real Sosijedad II

Drugi tim baskijskog Sosijedada prošlog proleća je iz treće lige ušao u Segundu. Tajj prelaz nikad nije lak, razlika u kvalitetu je primetna, pa su i Baskijci imali problema oko aklimatizacije. Vremenom su se malo uklopili i sada, posle 37 odigranih kola, nalaze se na 19. mestu, prvo ispod crte. Međutim, pred 38. kolo njihovo zaostatak za prvom ekipom ispred njih, a to je bila Malaga, iznosi velikih sedam bodova, pa je realno teško očekivati da se Real Sosijedad Ii izvuče iz ove složene situacije. Doduše igra se još pet kola, u igri je 15 bodova, ali je teško da oni mogu napraviti takvu seriju pobeda, uz neki katastrofalan niz Malage ili Hihona, koji takođe ima sedam bodova manje.

Predlog

Real Sosijedad II je imao niz od šest kola bez pobede koji je prekinuo u prošlom kolu trijumfom nad ekipom Amorebijete, koju je takođe gurnuo u bezizlaznu situaciju. Sada obe ekipe imaju po 34 boda i najverovatnije će od jeseni igrati u trećoj ligi. Što se ovog meča tiče, Valjadolid je veliki favorit i trebalo bi da osvoji sva tri boda. Ako se to ne dogodi, njihove akcije za direktan plasman u La Ligu drastično gube na vrednosti. Naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 1.90 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.