Nedelja, 08/05 - Fudbal, Španija, La Liga
08/05Levante vs Real Sosijedad1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/05/2022 17:12
Od petka su na programu mečevi 35. kola španske La Lige, a premijerni duel se igra u Valensiji gde će fudbaleri Levantea ugostiti Real Sosijedad. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Levante

I pored toga što fudbaleri Levantea igraju sjajno u poslednje vreme, vrlo lako se može desiti da ovaj tim naredne sezone nažalost gledamo u Segundi.
U ovom trenutku se tim iz Valensije nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je tim iz Valensije u gradskom derbiju protiv istoimene ekipe odigrao nerešeno, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Real Sosijedad

Vrlo lako se može desiti da fudbalere Real Sosijedada i naredne sezone gledamo u Ligi Evrope, s obzirom da se tim sa "Anoete" trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na sedmoplasirani Viljareal, što bi trebala da bude dovoljna bodovna zaliha za plasman u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Inače, u prošlom kolu je tim iz San Sebastijana remizirao na gostovanju kod Rajo Valjekana, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Levante mora da ide na sve ili ništa na ovom meču, zbog čega vam preporučujemo hrabro da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 3.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.