Nedelja, 08/05 - Fudbal, Francuska, Liga 1
08/05Lil vs Monako1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
05/05/2022 17:23
U petak je poprilično interesantna ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi i premijerni duel 36. kola francuske Lige 1 u kom će Lil na svom terenu ugostiti Monako. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Lil

Fudbaleri Lila ni izbliza ne igraju dobro kao što je to bio slučaj prethodne sezone, pa se u ovom trenutku ovaj tim nalazi tek na desetom mestu na tabeli bez praktično ikakvih šansi da na kraju dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu je šampion Francuske iz prošle sezone doživeo težak poraz na gostovanju kod Troje, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Lil odigrao sedamnaest mečeva na svom terenu i doživeo samo tri poraza uz sedam trijumfa i sedam remija.

Monako

Tim iz kneževine igra fenomenalno u poslednje vreme a to nam najbolje govori podatak da je Monako na pet poslednjih susreta ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa bez većih problema slavila na svom terenu protiv Anžea, s obzirom da je taj duel završen rezultatom 2:0.
Biće veoma interesantno videti hoće li tim iz kneževine na kraju uspeti da dođe do plasmana u Ligu šampiona, pošto Monako trenutno ima isti broj bodova kao i trećeplasirani Ren, a poznato je da u Ligi 1 prva dva tima na tabeli idu direketno u najkvalitetnije klupsko evropsko takmičenje, dok trećeplasirani tim ide u kvalifikacije.

Naš predlog

Lil praktično da nema takmičarskih motiva do kraja ove sezone što bi mogao i morao da iskoristi Monako kome su bodovi preko potrebni u pohodu na plasman u Ligu šampiona.
Toplo vam preporučujemo da ovde probate sa 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.