Subota, 07/05 - Fudbal, Francuska, Liga 2
07/05Grenoble vs Ažaksio1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
05/05/2022 17:36
Subota nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel francuske Lige 2 u kom će Grenobl na svom terenu ugostiti Ažaksio. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Grenobl

U jednom trenutku su zbog katastrofalnih partija u nizu fudbaleri Grenobla ozbiljno doveli opstanak u pitanje, međutim, nekako deluje da kada je to bilo najpotrebnije, ova ekipa je vezala četiri meča bez trijumfa i trenutno se nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na osamnaestoplasirani Kuevili što će po svemu sudeći biti dovoljno za opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je inače Grenobl odigrao još jedan poprilično dobar meč i remizirao na svom terenu sa Amijenom, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Ažaksio

Kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo fudbalere Ažaksioa naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa na dva kola pre kraja prvenstva nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Okser, i za promociju u Ligi 1 biće im dovoljan trijumf na gostovanju kod Grenobla.
Inače, u prošlom kolu je Ažaksio odigrao dosta dobar meč na svom terenu i slavio protiv Avra, a taj duel je završen rezultatom 2:1, što je svakako bio veliki korak ka promociji u Ligi 1.

Naš predlog

Grenobl nema previše takmičarskih motiva na ovom duelu, dok bi gostujuća ekipa ukoliko pobedi i definitivno došla do plasmana u Ligu 1, što je dovoljan razlog da odigrate ovde dvojku za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.