Nedelja, 08/05 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
08/05Benfika vs Porto1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
05/05/2022 17:51
Još samo dva kola je ostalo do kraja portugalskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali veliki derbi između Benfike i Porta. Duel između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Benfika

Ako izuzmemo odlične partije u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, utisak je da je ovo još jedna poprilično loša sezona za Benfiku koja će po svemu sudeći šampionat završiti na trećem mestu na tabeli što će timu iz prestonice Portugala doneti plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Inače, u prošlom kolu je tim iz Lisabona odigrao jedan poprilično dobar meč i slavio na gostovanju kod neugodnog Maritima, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Benfika ostvarila deset trijumfa, tri remija i tri poraza.

Porto

Ukoliko Porto dođe do makar jednog boda na ovom duelu postaće novi šampion Portugala, a sve i da se to ne dogodi na ovom susretu, veoma izvesno je da će popularni "Zmajevi" doći do nove titule.
Trenutno tim koji sa klupe predvodi Seržo Konseisao ima šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Sporting, a u prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom terenu protiv Vizele, a taj meč je završen rezultatom 4:2.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je ovaj tim odigrao šesnaest mečeva na strani i ostvario trinaest trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz.

Naš predlog

Porto dosta dugo ne zna za poraz od Benfike, a mišljenja smo da će i ovog puta "Zmajevi" nadmudriti "Orlove" i doći do trijumfa u prestonici Portugala, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.