Subota, 07/05 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
07/05Norič Siti vs Vest Hem1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
06/05/2022 10:56
Završena je evropska turneja za \'\'Čekićare\'\', nikad duža i uspešnija. Vest Hem se mora brzo prestrojiti na domaći kolosek da bi i naredne jeseni igrao u Evropi. Meč u Noriču igra se u nedelju u 15 časova.
Norič

\'\'Kanarinci\'\' su se borili koliko su mogli, ali je njihov boravk u Premijer ligi ponovo trajao samo jedno leto. Ne možemo da se otmemo utisku da je Norič skupo stajao katastrofalan start sezone kada su utakmice gubili u seriji i odmah prigrlili \'\'fenjer\'\'. Uspeli su u jednom delu prvenstva čak i da napuste zonu ispadanja, ali se to dogodilo baš pred niz utakmica u kojima su za rivale imali samo timove iz vrha tabele, pa su se brzo vratili u \'\'crvenu\'\' zonu i više je nisu napuštali. Ostalo je da odigraju još četiri utakmice u Premijer ligi, a jedino što im je dostižno je izbegavanje poslednjeg mesta s obzirom da im Votford beži samo jedan bod. Međutim, u tri poslednje utakmice su izgubili, a na poslednje dve nisu dali ni gol.

Vest Hem

Nije pošlo za rukom \'\'Čekićarima\'\' da pobede u Frankfurtu i izbore plasman u finale Lige Evrope. Taj meč u četvrtak bio je utakmica sezone za njih, ali moraju što pre da je zaborave i okrenu se obezbeđivanju evropske vize i za narednu sezonu. Možda bi ishod meča u Frankfurtu bio i drugačiji da tim iz Londona nije igra sa igračem manje od 17. minuta kada je Kresvel dobio direktan crveni karton. Pokušavali su i sa desetoricom,a li osim časnog poraza ništa drugo nisu mogli u gradu na reci Majni. Nadali su se u Vest Hemu da mogu osvojiti Ligu Evrope i tako automatski obezbediti i nastup u Ligi šampiona naredne sezone. Sada se to izjalovilo, pa im predstoji borba da zadrže bar sedmo mesto, na kome su sad, i da igraju Ligu konferencija. Oni su u lošoj formi u najgorem trenutku, imaju četiri uzastopna poraza, dva u Evropi i dva u Premiejr ligi, a moraće da pobede po svaku cenu u Noriču.

Predlog

Da se stvari u finišu sezone nisu odvijale ovako kako jesu, možda bi ovo bio meč sa ogromnim ulogom u kome bi se jedan tim borio za opstanak, a drugi za Ligu šampiona. Zbog slabih rezultata bez takvih ambicija ostali su i jedni i drugi, pa jedni motiv ima gost koji planira, ako planira, da opet igra Evropu. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.