Nedelja, 08/05 - Fudbal, Francuska, Liga 1
08/05Lorijen vs Olimpik Marselj1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
07/05/2022 17:49
U nedelju nas očekuje nekoliko veoma interesantnih susreta u okviru francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lorijena i Marseja. Meč između ova dva tima je zakazan za 17:05h.
Lorijen

Fudbaleri Lorijena imaju dosta problema ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa do kraja šampionata boriti za opstanak u društvu najboljih.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na tim koji bi da se Liga 1 danas završi ispala u niži rang.
U prošlom kolu je šesnaestoplasirana ekipa na tabeli poražena na svom terenu od Remsa, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Marsej

U prošlom kolu su fudbaleri doživeli težak poraz na domaćem terenu od Liona što bi i te kako moglo da zakomplikuje njihovu borbu za plasman u Ligu šampiona.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Velodroma nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Monako, koji ima i meč viška, pa bi eventualnim trijumfom izabranici Horhea Sampaolija bili jako blizu plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Nažalost, sredinom nedelje je Marsej eliminisan iz polufinala Lige konferencija pošto je u dvomeču bio lošiji od Fejnorda.

Naš predlog

Marsej ukoliko želi da igra u Ligi šampiona naredne sezone prosto mora da trijumfuje na ovom susretu a mišljenja smo da će se to i desiti iako Lorijenu gori pod nogama.
Hrabro vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.