Nedelja, 08/05 - Fudbal, Španija, Segunda
08/05Real Zaragoza vs Alcorcón1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
07/05/2022 18:57
U nedelju je na programu dosta interesantnih mečeva širom Evrope, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Saragose i Alkorkona. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 15 minuta.
Saragosa

Fudbaleri Saragose igraju promenljivo većim delom šampionata, a ono što je svakako najbitnije je da ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u Segundi.
U prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš poražen na gostovanju kod Eibara, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Saragosa odigrala devetnaest mečeva na svom terenu i ostvarila šest trijumfa, čak deset remija i samo tri poraza.

Alkorkon

Nažalost, fudbaleri Alkorkona će naredne sezone igrati u trećoj ligi i to pošto se u ovom trenutku nalaze na poslednjem mestu na tabeli uz čak devetnaest bodova manjka u odnosu na ekipu koja se nalazi na bezbednom mestu na tabeli, što je samo jasan pokazatelj da je Alkorkon zapravo odavno izgubio status prvoligaša.
U prošlom kolu je tim koji je takođe u jednom periodu nastupao u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala doživeo poraz na svom terenu od Đirone, a taj duel je završen rezultatom 0:1, što je bio čak 24-ti poraz za "fenjeraša" u ovogodišnjem izdanju Segunde.

Naš predlog

Iako bodovi nisu previše potrebni ni jednoj ni drugoj ekipi mišljenja smo da će Saragosa bez većih problema slaviti na ovom susretu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.