Sreda, 11/05 - Fudbal, Španija, La Liga
11/05Granada vs Atletik BilbaoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
08/05/2022 13:08
Na krilima velike pobede nad Majorkom Granada u vanrednom kolu dočekuje Bilbao. Utakmica se igra u utorak u 20 časova.
Granada

Verovatno je Granada odigrala meč sezone na Balearskim Ostrvima u subotu. U direknom u borbi za ostanak potukli su do nogu domaću Majroku i slavili čak sa 6:2. Tim trijumfom zamenili su mesta sa Majorkom, pa su sada oni van zone ispadanja tri kola pre kraja sezone. Međutim, daleko od toga da je Granada spokojna, Majorka ima samo dva boda manje, a ni Levante i Alaves nisu još otpisani. Posle meča sa Bilbaoom Granada gostuje u Sevilji gde se sastaje sa Betisom i u poslednjem kolu dočekuje Espanjol. Opšte je mišljenje da će Granadi dve pobede biti dovoljne za opstanak, ali kako i gde dođi do njih. Prva šansa je protiv Baskijaca koji se bore za plasman u Evropu, i imaju veliki motiv na ovom gostovanju. No, trijumf sa Baleara daje za pravo Granadi da veruje da može da sruši velikog rivala.

Atletik Bilbao

Baskijci su prošustili veliku šansu u meču sa Valensijom u subotu. Nisu uspeli da savladaju golmana \'\'Slepih miševa\'\' i ako su prekinuli niz od dva uzastopna trijumfa u prvesntvu koja su ostvarili u mečevima sa Kadizo i \'\'Jorgandžijama\'\'. Bilbao se bori za sedmo mesto sa Viljarealom, a to je poslednja pozicija koja vodi u Evropu, tačnije u Ligu konferencija. Real Sosijedad je umakao četiri boda na šestom mestu i teško je očekivati da tim iz San Sebastijana prokocka tu prednost. Bilbao je na dva prethodna gostovanja uzeo četiri boda, a Kadizu su dali tri gola u gostima, što daje nadu da i u Granadi mogu do celog plena.

Predlog

Meč ima veliki značaj za oba tima, ali iz različitih razloga. Za Granadu bi pobeda mogla da znači i opstanak u eliti, i pored jako lošeg starta sezone. Sigurno je da se domaćin i emotivno i fizički ispraznio na Balearskim Ostrvima, aonakav meč nije lako ponoviti u par dana, a kamoli postići još jednom pola tuceta golova. Ovo će biti tvrd meč i ne očekujte goeladu. Naš predlog je 0-2 gola sa koeficijentom 1.80 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.