Utorak, 10/05 - Fudbal, Švajcarska, Čelinđ liga
10/05Kriens vs VaduzUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
09/05/2022 00:33
Posle duže vremena za vas smo ovog puta analiziraali jedan meč švajcarske druge lige a ovog puta je u pitanju susret između Kriensa i Vaduza. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Kriens

Fudbaleri Kriensa pružaju katastrofalne partije ove sezone, zbog čega je između ostalog ovaj tim odavno i ispao iz lige.
Podatak da je ova ekipa do sada osvojila samo trinaest bodova, dovoljno govore o tome koliko je slabo Kriens igrao u ovogododišnjem izdanju Čelendž lige.
U prošlom kolu je "fenjeraš" doživeo težak poraz na gostovanju kod Šafhauzena a taj duel je završen rezultatom 4:1.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je ovaj tim odigrao tri trijumfa, dva remija uz čak jedanaest poraza.

Vaduz

Što se tiče Vaduza, ova ekipa je igrala zaista solidno ove sezone, ali to nažalost neće biti dovoljno za plasman u društvu najboljih.
Naime, u ovom trenutku se tim iz Luksemburga nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na drugoplasiranu Arau, a poznato je da druga pozicija na kraju šampionata donosi plasman u baraž za ulazk u najkvalitetniji rang švajcarskog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak sedam golova slavio na svom terenu protiv Vila sa 5:2.

Naš predlog

I jedni i drugi mogu rasterećeno da uđu u ovaj meč što nam potencijalno može doneti dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.