Sreda, 11/05 - Fudbal, Španija, La Liga
11/05Valensija vs Real Betis1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
09/05/2022 00:51
Od utorka su na programu mečevi vanrednog 36. kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Valensije i Betisa. Meč između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Valensija

Još jedna razočaravajuća sezona za Valensiju koja ponovo nije uspela da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Naime, trenutno se tim sa "Mestalje" nalazi na desetom mestu na tabeli, i kada se sve sabere i oduzme čini se da je sredina tabele baš po meri ove ekipe.
U prošlom kolu su popularni "slepi miševi" u jednom ne preterano uzbudljivom susretu remizirali na gostovanju kod Atletik Bilbaa, a taj meč je završen bez golova.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Valensija ostvarila samo pet trijumfa, čak osam remija i četiri poraza.

Betis

Betis je propustio lepu priliku da se umeša u borbu za plasman u Ligu šampiona, pošto je ova ekipa u prošlom kolu na svom terenu u poslednjim trenucima susreta poražena od Barselone u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 1:2.
Trenutno se Andalužani nalaze na petom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Atletiko Madrid koji je u prošlom kolu ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Reala.
Što se tiče partija na strani, do sada su "zeleni" odigrali sedamnaest mečeva na strani i ostvarili osam trijumfa, pet remija i četiri poraza.

Naš predlog

Valensija praktično nema takmičarskih ambicija do kraja šampionata, dok je Betis i dalje u kakvoj takvoj igri za plasman u Ligu šampiona zbog čega mislimo da će Andalužani i slaviti na ovom duelu pa vam savetujemo da probate sa dvojkom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.