Sreda, 11/05 - Fudbal, Španija, La Liga
11/05Real Sosijedad vs CádizUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
09/05/2022 17:55
Bliži se kraju i Primera, u San Sebastijau domaći Real Sosijedad dočekuje neugodni Kadiz. Meč se igra u četvrtak u 19 časova.
Sosijedad

Baskijci se nalaze na šestom mestu tri kola pre kraja šampionata u La Ligi i sigurno je da žele tu i da ostanu. naime, ta pozicija donosi plasman u Ligu Evrope, dok mesto niže vodi u Ligu konferencija, ipak, znatno slabije takmičenje. Sosijedad je neprijatno iznenadio proteklog vikenda porazom u Valensiji od Levantea. Domaćin se borio grčevito za bodove nadajući se da mu oni mogu doneti opstanak, ali je teško da će im se želje ispuniti. Do završetka prvenstva Sosijedad ima paklen raspored, prvo dočekuju Kadiz, tim koga nisu pobedili ni Barsa ni sevilja kao domaćini u prethodna dva gostovanja ovog tima, a onda idu kod Viljareala i dočekuju Atletiko Madrid. Lako se može dogoditi da izgube šesto mesto baš od Viljareala koji im diše za vrat sa tri boda manje. Mogla je ta razlika biti i manja za dva boda, ali je \'\'Žuta podmornica\'\' primila gol u sudijskoj nadokandi od Sevilje i ostala bez pobede u prethodnom kolu.

Kadiz

Gosti su pravo osveženje u elitnom rangu, kako šrethodne, tako i ove sezone. Igraju bez pardona prema rivalima i jedan su od najnezgodnijih i najneprijatnijih gostiju. Treba samo pogledati nihove rezultate sa gostovanja i sve će biti jasno, ili uopšte neće. Kadiz je pobedio Barselonu na Nou Kampu, zatim Bilbao i Seltu, a uzeo je bod šampionu Realu, Sevilji, Betisu i Viljarealu. Jedino ih je Atletiko, od vodećeih ekipa, dobio na Vanda Metroplitanu i to jedva sa 2:1. Na svom terenu igraju mnogo slabije, pa su često ostajali bez bodova. Na tri koa pre kraja Kadiz je tek 16. na tabeli i još je daleko od obezbeđenog opstanka. Posle gostovanja u San Sebastijanu dočekuju novog šampiona, Real iz Madrida i na kraju gostuju Alavesu u Vitoriji. Ne smeju da razmipljaju od porazima s obzirom da Majorka, prvi tim ispod crte, pre ovog kola ima samo tri boda manje.

Predlog

Očekujte zanimljiv meč u San Sebastijau, bodovi trebaju i jednima i drugima pa ne očekujemo goleadu. Možda bi gosti bili zadovoljniji jednim bodom, pa će sigurno igrati opreznije, ali imaju onu njihovu ubitačnu kontru. Sosijedad je propustio priliku protiv Levantea i najverovatnije će morati da ostane neporažen u Viljarealu, ako želi u Ligu Evrope. Za ovaj meč predlažemo igru na mali broj golova, a za predlog 0-2 gola u kladionici CircusCasino kvota iznosi 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.