Subota, 14/05 - Fudbal, Češka, FNL
14/05Dukla Praha vs Vlašim1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
09/05/2022 20:29
U sredu je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo posle duže vremena analizirali jedan meč češke druge lige. Ovog puta je u pitanju duel između Dukle iz Praga i Vlašima, koji je zakazan za 17 časova.
Dukla

Fudbaleri Dukle pružaju promenljive partije u ovogodišnjem izdanju FNL lige, a na dva kola pre kraja šampionata je situacija takva da se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva tim iz Praga je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva remija i čak tri puta doživela poraz.
U prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod lidera na tabeli Brna, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Vlašim

Vlašim igra sjajno ove sezone i na pravom je putu da kroz baraž dođe do zacrtanog cilja, a to je naravno plasman u najkvalitetniji rang češkog fudbala.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na trećeplasiranu Opavu, a treba napomenuti da će i trećeplasirani tim na kraju FNL-a doći do plasmana u doigravanje.
Inače, u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Trineca, a taj duel je završen rezultatom 4:1.

Naš predlog

Vlašimu su daleko potrebniji bodovi na ovom meču zbog čega vam između ostalog i savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.