Utorak, 10/05 - Fudbal, Švajcarska, Super League
10/05Sion vs LucernUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
09/05/2022 22:38
U sredu nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Siona i Lucerna. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Sion

Fudbaleri Siona još uvek nisu prebrinuli sve brige oko opstanka, s obzirom da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na sedmom mestu, a poznato je da će prvih osam timova u najkvalitetnijem rangu švajcarskog fudbala obezbediti opstanak u ligi i naredne sezone.
U prošlom kolu je Sion ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Grashopersa koji mu je ujedno i direktan konkurent u borbi za opstanak, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je ova ekipa ostvarila šest trijumfa, tri remija i čak sedam poraza.

Lucern

Nažalost, kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da fudbalere Lucerna naredne sezone gledamo u drugoj ligi.
Naime, ova ekipa se u ovom trenutku nalazi na devetom mestu na tabeli, koje između ostalog na kraju šampionata znači i baraž meč za ostanak u ligi, sa drugoplasiranim timom iz švajcarske druge lige.
U prošlom kolu je Lucern ostvari veoma važan trijumf na domaćem terenu protiv Serveta, a taj meč je završen rezultatom 4:0.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, do sada je devetoplasirani tim na tabeli ostvario samo jedan trijumf, devet remija i šest poraza.

Naš predlog

Oba tima se bore za opstanak što znači da će i jedna i druga ekipa ići na trijumf na ovom duelu, što nam potencijalno može doneti dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.