Sreda, 11/05 - Fudbal, Španija, La Liga
11/05Real Madrid vs LevanteDupla šansatip: X2
6 / 10 Ulog
10/05/2022 17:24
U četvrtak se igra nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru 36. kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Real Madrida i Levantea. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Real Madrid

Sjajna sezona je iza kraljevskog kluba koji je pre dva kola trijumfom nad Espanjolom i zvanično došao do titule šampiona Španije.
Međutim, ne treba zaboraviti da su Madriđani nedavno izborili plasman u finale Lige šampiona nakon trijumfa nad Mančester Sitijem u jednom spektakularnom susretu koji je završen rezultatom 2:1, iako je kraljevski klub gubio sa 0:1 sve do 90. minuta kada je na scenu stupio Rodrigo i za samo dva minuta postigao dva gola.
Inače, u prošlom kolu je Real u derbiju Madrida poražen na gostovanju kod Atletika, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Levante

Što se tiče Levantea, tim iz Valensije je u nezavidnoj situaciji pošto mora da ide na trijumf protiv lidera na tabeli kako bi produžio nadu o opstanku u La Ligi.
Trenutno se ova ekipa nalazi na devetnaestom mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni, pa je utisak da će tim iz Valensije morati da ide na trijumf na gostovanju kod Madriđana, što će biti veoma težak zadatak.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala jedan sjajan meč i slavila na svom terenu protiv Sosijedada, kada je bilo 2:1, i to nakon gola koji je Levante postigao u poslednjim minutama susreta iz penala.

Naš predlog

Za očekivati je da Karlo Ančeloti ponovo izvede nešto izmenjen sastav,a nije ni potrebno govoriti o tome koliko su Levanteu neophodni bodovi na ovom susretu, pa vam iz tog razloga hrabro savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.