Nedelja, 15/05 - Fudbal, Italija, Serija A
15/05Kaljari vs Inter1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/05/2022 10:25
U nedelju je na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru 37. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kaljarija i Intera. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Kaljari

Nažalost, vrlo lako se može desiti da fudbalere Kaljarija naredne sezone gledamo u Seriji B, s obzirom da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Salernitanu koja zauzima sedamnaestu poziciju.
Zanimljivo je da su upravo ove dve ekipe u prošlom kolu remizirale u Salentu, a taj duel je završen rezultatom 1:1, uz podatak da su gosti iz Sardinije do izjednačujućeg pogotka došli u sudijskoj nadoknadi.
Inače, na poslednjih pet mečeva "Sardi" su pored tog remija, ostvarili samo jedan trijumf uz čak tri poraza.

Inter

Fudbaleri Intera u veoma lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje kod Kaljarija s obzirom da je ova ekipa sredinom nedelje došla do trofeja u italijanskom Kupu, pošto je slavila protiv Juventusa posle produžetaka, a taj duel je završen rezultatom 2:4.
Što se tiče Serije A, kada je u pitanju borba za Skudeto, nažalost više ništa ne zavisi od Intera koji trenutno zauzima drugo mesto na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Milan.
U prošlom kolu je četa Simonea Inzagija slavila na svom terenu protiv Empolija, a taj meč je završen rezultatom 4:2.

Naš predlog

I jednoj i drugoj ekipi su bodovi preko potrebni, a mišljenja smo ipak da će kvalitet "neroazura" isplivati na površinu i da će milanski gigant slaviti na ovom nimalo prijatnom gostovanju, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.