Nedelja, 15/05 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
15/05Vulverhempton vs Norič Siti1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
14/05/2022 10:33
\'\'Vukovi\'\' još uvek imaju malu šansu da odu u Evropu, dok su gosti odavno ispali iz lige. Meč u Vulverhemptonu igra se u nedelju u 15 časova.
Vulverhoempton

\'\'Vukovi\'\' su imali svojih dobrih perioda igre u ovoj sezoni, a pošto je jednog Portuglaca na klupi zamenio drugi, nije se mnogo toga promenilo u stilu igre, pogotovo jer je im dosta fudbalera iz ove zemlje. Trenutno je Vulverhempton na 8. mestu, ali bi bili mnogo bolje plasirani da nisu nisu osvojili samo jedan bod u prethodnih pet kola. Taj bod uzeli su prošle sedmice i to na gostovanju na Stamford Bridžu kod Čelsija, kada su u finišu susreta nadoknadili dva gola minusa. U zaostalom meču, par dana kasnije, ubedljivo su poraženi od lidera i aktuelnog šampiona Mančester Sitija na svom terenu sa čak 5:1, ali se čini da je to bio previsok poraz, uzimajući u obzir kako su igrali, ali rešenja za Kevina De Brujnea, četvrorostrukog strelca, jednostavno nije bilo. Da bi stigli do sedme pozicije, poslednje koja vodi u evropska takmičenja, morali bi da osvoje svih šest bodova do kraja, a da Vest Hem ne uzme nijedan. Teško da će se to dogoditi, ali vredi pokušati.

Norič

Novo razočaranje za navijače Noriča koji su bili euforični prošle godine u ovo vreme. Tada su nadmoćno osvojili prvo mesto u Čempionšipu i još jednom izborili učešće u najjačem rangu engleskog fubala. Međutim, ponovilo se ono isto kao i prethodni put. Norič je opstano u eliti samo jednu sezonu i ekspresno se vraća među drugoligaše. Sve je naopako krenulo od samog starta, \'\'Kanarinci\'\' su gubili redom na početku prvenstva, ali su negde oko sredine sezone, tačnije posle Nove godine, uspeli u jednom trenutku da napuste zonu ispadanja. Ipak, usledio je nakon toga veoma težak raspored i nova serija poraza, a od toga nisu uspeli da se oporave. Nalaze se na poslednjem mestu, i jedino bi mogli da izbegnu \'\'fenjer\'\' na kraju ukoliko preteknu Votford koji ima dva bodova više. Pitanje je da li će se i to dogoditi pošto Norič ima pet vezanih poraza iza sebe.

Predlog

Ovo je treći međusobni susret ove dve ekipe u ovoj sezoni. U prva dva je Norič bio uspešniji, meč u prvenstvu u Noriču završen je bez golova, dok je u FA kupu Norič pobedio sa 1:0 u Vulverhemptonu. \'\'Vukovi\'\' nisu dali ni gol \'\'Kanarincima\'\' u prve dve utakmice i smatramo da je vreme za njihov trijumf. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.