Nedelja, 15/05 - Fudbal, Turska, Superliga
15/05Galatasaraj vs Adana Demirspor1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/05/2022 17:18
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Galatasaraja i Adane. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Galatasaraj

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Galatasaraja pružati ovako loše partije u ovogodišnjem izdanju turske Superlige, ali trenutno je situacija takva da se jedan od najtrofejnijih turskih klubova nalazi na očajnom trinaestom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet susreta tim iz Istanbula je ostvario dva trijumfa, doživeo dva poraza i jedan remi i to u prošlom kolu na gostovanju kod Bašakšehira kada nije bilo golova.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ovaj tim ostvario devet trijumfa, tri remija i šest poraza.

Adana

Svakako da je primarni cilj Adane ostvaren, pošto ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Naime, ovaj tim se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli, ali mora se priznati da Adana pruža jako loše partije u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na četiri poslednja susreta doživela isto toliko poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na svom terenu protiv Alanije.
Inače, na strani je do sada ovaj tim odigrao osamnaest mečeva i ostvario šest trijumfa, pet remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Galatasaraj želi da se oprosti od svojih navijača sa trijumfom, i mišljenja smo da će do toga ovaj tim i doći pa vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.