Nedelja, 15/05 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
15/05Njukasl Junajted vs Arsenal1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
14/05/2022 17:29
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč na \"Sent Džejms Parku\" u kom će prebogati Njukasl dočekati Arsenal. Duel između ova dva tima je zakazan za 21h.
Njukasl

Njukasl je imao ozbiljne probleme na startu šampionata, međutim od kako je ovaj klub promenio vlasnike sve je nekako krenulo na bolje.
Naime, u ovom trenutku se popularne "svrake" nalaze na četrnaestom mestu na tabeli i ono što je nekako najbitnije je da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u društvu najboljih, a tada će apsolutno sve biti moguće, pa čak i napad na mesto koje vodi u evropska takmičenja, obzirom da ovaj tim ima najbogatije vlasnike u Premijer ligi.
U prošlom kolu su "svrake" poražene na gostovanju kod Mančester Sitija a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 5:0.

Arsenal

Deluje da nakon nekoliko sušnih godina Arsenal nije bio nikad bliži plasmanu u Ligi šampiona, a da bi se to desilo ovaj tim ne bi smeo da kiksne niti jednom do kraja šampionata, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
Nažalost, u prošlom kolu su izabranici Mikela Artete doživeli težak poraz na gostovanju kod Totenhema, a taj meč u Londonu je završen rezultatom 3:0.
Inače, kada su u pitanju partije Arsenala na gostujućim terenima do sada je ova ekipa odigrala osamnaest mečeva na strani i ostvarila devet trijumfa, samo jedan remi i čak osam poraza.

Naš predlog

Ukoliko želi da naredne sezone igra u Ligi šampiona, Arsenal prosto mora da slavi na ovom gostovanju, a mišljenja smo da će se to i desiti zbog čega vam savetujemo da probate sa 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.