Utorak, 17/05 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
17/05HJK vs LahtiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/05/2022 15:24
U utorak je znatno slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana a za vas smo ovog puta analizirali duel između Helsinkija i Lahtija. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Helsinki

Tim iz prestonice Finske je i ovog puta glavni favorit za osvajanje naslova prvaka, a nakon osam odigranih mečeva Helsinki se nalazi na deobi prvog mesta, pošto ima isti broj bodova kao i KUPS, koji je između ostalog i prošle sezone bio glavni rival u borbi za titulu najtrofejnijem finskom klubu.
U prošlom kolu je HJK prvi put remizirao u ovogodišnjem izdanju finske lige i to na gostovanju kod Lahtija, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju mečevi na svom terenu do sada je aktuelni šampion na svom stadionu ostvario dva trijumfa i jedan poraz.

Lahti

Što se tiče Lahtija, svakako je da će primarni cilj ovog tima biti plasman u plej-of, ali je veliko pitanje koliko je to realno, pošto je ova ekipa poznata po izuzetno promenljivim partijama.
U prošlom kolu je Lahti remizirao na svom terenu protiv favorizovanog Helsinkija, kod koga između ostalog već u ovom kolu gostuju i sigurno je da će osmoplasirani tim na tabeli ponovo pokušati da izvuče solidan rezultat.
Inače, kada su u pitanju partije na strani do sada je Lahti ostvario dva trijumfa uz jedan remi i drugi je najuspešniji gost u ligi.

Naš predlog

Svakako da je aktuelni šampion Finske veliki favorit na ovom susretu, a mišljenja smo da će nam ovaj meč doneti i dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.