Utorak, 17/05 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
17/05Notingem Forest vs Šefild JunajtedDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
16/05/2022 15:37
Utorak nam donosi i revanš meč polufinala plej-ofa engleskog Čempionšipa u kom će Notingem Forest na svom terenu ugostiti Šefild Junajted. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Notingem

Fudbaleri Notingema su većim delom Čempionšipa pružali zaista sjajne partije što je na kraju dovelo do toga da ova ekipa regularni deo sezone završi na četvrtom mestu na tabeli i obezbedi plasmas u doigravanje.
U prvom meču polufinala, Notingem je odigrao jedan dosta dobar meč i slavio na gostovanju kod Šefilda, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Gostujuća ekipa je kontrolisala utakmicu od prvog do poslednjeg minuta, a ostaje žal zbog primljenog gola u prvom minutu sudijske nadoknade.

Šefild

Regularni deo šampionata Šefild je završio na petom mestu na tabeli, a ostaće upamćen trijumf ove ekipe u poslednjem kolu kada su na svom terenu demolirali Fulam koji je završio na prvom mestu na tabeli sa više nego ubedljivih 4:0.
Nažalost u prvom poluinalnom susretu baraža, ova ekipa se nije proslavila pošto je na svom terenu poražena od Notingem Foresta, kada je bilo 1:2.
Ipak, ako je za utehu Šefildu, ova ekipa je u prvom minutu sudijske nadoknade uspela da ublaži poraz, čime je i pokazala veliki karakter, s obzirom da je Notingem bio daleko bolji rival u prvom susretu.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da je Notingem veliki favorit da na kraju dođe do velikog finala.
Ipak, mišljenja smo da se Šefild neće unapred predati, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.