Sreda, 18/05 - Fudbal, Švedska, Seperetan
18/05Västerås SK vs Jönköpings AIFUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
17/05/2022 11:33
Početak sezone za ova dva tima u švedskoj drugoj ligi nije bio po planu. Nalaze su u donjem delu tabele pred međusobni duel u sredu u 19 časova.
Vesteras

Domaćin je vezao dva uzastopna poraza na kojima je primio čak osam golova. Izgubili su oba puta na strani, od Eskilstune i Treleborgsa, čime su ddatno pokvarili ionako slab plasman. Vesteras je trenutno na pretposlednjem 15. mestu na tabeli, imaju samo 5 osvojenih bodova iz sedam utakmica, a jedini trijumf ostvarili su protiv Erebroa na svom terenu. Nije se Vesteras proslavio ni prošle sezone u drugoj ligi Švedske. Prvenstvo su okončali na 12. mestu, prvom iznad crte koja deli timove koji moraju u baraž za opstanak od onih koji mogu na odmor. Ako i sada žele da imaju barem takav učinak, moraće znatno da poprave rezultate.

Jenčepings

Gosti su bili plasirani samo jedno mesto iznad Vesterasa, pa se ne može reći ni da su oni blistali u prošloj sezoni. Ni ove ne mogu da se pohvale nekim spektakularnim rezultatima, mada su nešto uspešniji od Vesterasa, pošto imaju bod više, zahvaljujući tome što su dva puta pobedili u prvih sedam kola. Ipak, imaju čak pet poraza, a u oči upada podatak da na njihovim utakmicama pada veliki broj golova. Na prethodnoj utakmicu, koju su dobili, palo je sedam golova u trijumfu nad Utsiktensom od 5:2. U prih sedam kola dali su čak 15, ali su primili 18 golova, dakle, na svakom meč padalo je gotovo pet golova ukupno.

Predlog

Loš start uslovio je da važnost meča bude veća. Gosti u njega ulaze posle pobede, a domaćin nakon dva uzastopna gostujuća poraza. Oba tima igraju bolje na svom terenu, ali ovde pre svega treba očekivati golove, i to dosta njih. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 1.68 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.