Sreda, 18/05 - Fudbal, Japan, J. Liga
18/05Urawa Reds vs Yokohama F. MarinosUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
17/05/2022 18:06
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč japanskog prvenstva, a ovog puta smo se opredelili za duel između Urave i Jokohame. Susret između ova dva tima je zakazan za 12 časova i 30 minuta.
Urava

Fudbaleri Urave imaju dosta problema na startu šampionata i kako sada stvari stoje ova ekipa je jedan od glavnih kandidata da na kraju šampionata napusti najkvalitetniji rang japanskog fudbala.
Naime, do sada je ova simpatična ekipa osvojila samo dvanaest bodova, a na pet poslednjih mečeva ovaj tim je doživeo isto toliko remija od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je Urava sa Hirošimom odigrala meč bez golova.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je šesnaestoplasirani tim na tabeli ostvario dva trijumfa, tri remija i samo jedan poraz.

Jokohama

Ako smo za Uravu pominjali da je ovaj tim jedan od glavnih kandidata da se na kraju šampionata preseli u drugu ligu, onda je sigurno da je Jokohama jedan od glavnih kandidata za titulu šampiona Japana.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Kašimu, koja ruku na srce ima i meč viška, pa bi eventualnim trijumfom na ovom duelu Jokohama prišla na samo bod manjka u odnosu na lidera na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Šohana kada je bilo 1:4.

Naš predlog

Sigurno je da je Jokohama veliki favorit na ovom duelu, ali vam pre toga ipak savetujemo da probate sa igrom na golove kojih će po našem mišljenju biti na ovom duelu pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.