Sreda, 18/05 - Fudbal, Italija, Serija B
18/05Breša vs MonzaDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
17/05/2022 19:57
U sredu je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali plej-of Serije B i meč između Breše i Monce. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Breša

Fudbaleri Breše su do polufinala plej-ofa stigli nakon trijumfa nad Peruđom, a taj duel je završen rezultatom 3:2 i to nakon produžetaka.
Ono što je veoma zanimljivo je da je nakon 1:1 u regularnom toku, Peruđa prva stigla do vođstva u produžecima, da bi domaća ekipa postigla dva gola u drugom produžetku i slavila sa 3:2 što je dovelo do velikog slavlja domaćih navijača.
Inače, regularni deo sezone je nekadašnji prvoligaš završio na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Moncu koja im ujedno i gostuje večeras.

Monca

Što se tiče Monce, stiče se utisak da je previše novca uloženo u ovaj klub da on opet ne bi došao do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Regularni deo šampionata je klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija završio na četvrtom mestu na tabeli, a vrlo lako se moglo desiti da Monca uđe i direktnu u Seriju A pošto im je za to bio potreban trijumf u poslednjem kolu na gostovanju kod Peruđe, ali je nažalost ta ekipa slavila sa 1:0 i tako poslala Moncu u baraž, gde će sasvim sigurno ovaj tim biti veliki favorit.

Naš predlog

Iako fudbaleri Breše u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj meč nakon izbacivanja Peruđe, mora se priznati da je Monca barem na papiru daleko ozbiljniji rival i mišljenja smo da klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija neće doživeti poraz na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.