Subota, 21/05 - Fudbal, Hrvatska, HNL
21/05Lokomotiva vs ŠibenikUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
18/05/2022 10:28
Ovo vikenda igra se i poslednje kolo u Hrvatskoj. Lokomotiva može da završi na odličnom petom mestu ukoliko pobedi Šibenik. Meč se igra u petak u 20 časova.
Lokomotiva

\'\'Lokosi\'\' su bez pobede na četiri prethodne utakmice, ali su i dalje na odličnom petom mestu. Tim iz Kranjčevićeve ulice je imao tri uzastopna poraza, a prošle sedmice je poražen minimalnim rezultatom u Osijeku. Ova ekipa ima tri potpuno različite sezone, pre dve je bila vicešampion i igrala kvalifikacije za Ligu šampiona, prošle se borila za opstanak, a ove je imala mnogo mirnije prvenstvo i sve vreme su se nalazili u zlatnoj sredini. Da bi završili na petom mestu treba da pobede Šibenik na oproštaju od sezone, a očekujemo jednu mirnu, skoro prijateljsku utakmicu.

Šibenik

Nadali su se navijači Hajduka, a i svi drugi ljubitelji fudbala koji ne navijaju za Dinamo, da Šibenik može da odoli Zagrepčanima i da se pitanje prvaka reši u poslednjem kolu u međusobnom duelu Dinama i Hajduka u Maksimiru. Međutim to se nije dogodilo, pa su \'\'Modri\'\' slavili u Šibeniku i, kolo pre kraja, obezbedili novi šampionski nastup. Šibenčani su uradili sve što je do njih, ali je Dinamo prejak. Šibenik će sezonu završiti na 8. mestu, bez obzira na ishod duela u Zagrebu, pa i ne očekujemo da budu nešto preterano motivisani u Kranjčevićevoj.

Predlog

Ovo je treći međusobni duel ova dva tima u ovogodišnjem prvenstvu, a u prva tri oba tima imaju po pobedu u Šibeniku, dok je meč u Zagrebu završen bez pobednika. Sada je Lokomotiva mnogo bliža uspehu, a naš predlog je domaćin daje dva gola. Za T12+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.