Nedelja, 22/05 - Fudbal, Španija, Segunda
22/05Real Zaragoza vs LugoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
20/05/2022 08:13
Još samo dva kola je ostalo do kraja Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Saragose i Luga. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Saragosa

Fudbaleri Saragose nisu opravdali očekivanja, pošto nekadašnji prvoligaš nije došao do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Trenutno se ova ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli i igra poprilično loše u poslednje vreme.
Naime, na pet poslednjih susreta fudbaleri Saragose ne znaju za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa čak tri puta remizirala uz dva poraza.
U prošlom kolu je četrnaestoplasirani tim na tabeli u jednom fantastičnom susretu remizirao protiv Ovijeda, a taj meč je završen rezultatom 3:3.

Lugo

Što se tiče Luga, ovaj tim takođe pruža katastrofalne partije u poslednje vreme, a trenutno se ova ekipa nalazi u bezbednoj zoni, uz sedam bodova viška od najugroženijih ekipa, što je na dva kola pre kraja nenadoknadiva prednost, pa je definitivno da ćemo Lugo i naredne sezone gledati u Segundi, što ruku na srce i jeste bio primarni cilj ovog tima.
Inače, u prošlom kolu je šesnaestoplasirana ekipa na tabeli doživela poraz na svom terenu od Fuenlabrade koja je već ispala u treću ligu, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

I jedni i drugi su ostvarili svoje primarne ciljeve kada je ova sezona u pitanju, pa je sva prilika da ćemo gledati jedan meč sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.