Subota, 21/05 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
21/05Legia Warszawa vs Cracovia1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/05/2022 08:33
U subotu su na programu mečevi poslednjeg kola poljske Ekstraklase, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Legije i Krakovije. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Legija

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Legije najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja Ekstraklase, međutim, valja napomenuti da je ova ekipa odigrala odlično drugi deo sezone i uspela od mesta koje vodi u niži rang da dođe do sredine tabele, što je svakako dobra stvar.
U prošlom kolu je tim iz Varšave odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Jagelonije u kom smo videli čak četiri gola, iako ih na poluvremenu nije bilo.
Rezultat je bio 2:2, a i pored toga što je domaća ekipa dva puta vodila, Legija je oba puta izjednačila i na kraju čak bila i bliža trijumfu.

Krakovija

Ono što je bez ikakve sumnje najbitnije je da ćemo fudbalere Krakovije i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Iza ovog tima je jedna poprlično dobra sezona koju će Krakovija završiti u gornjem delu tabele.
Naime, Krakovija se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli i mora se priznati da ovaj tim u poslednje vreme pruža fantastične partije pošto na pet poslednjih duela sedmoplasirani tim na tabeli ne zna za poraz, a u tom periodu je Krakovija ostvarila tri trijumfa i dva remija.

Naš predlog

Sigurno je da će Legija učiniti sve da ovu katastrofalnu sezonu završi sa trijumfom na domaćem terenu zbog čega vam najviše i savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.