Subota, 21/05 - Fudbal, Francuska, Liga 1
21/05Olimpik Marselj vs Strazbur1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/05/2022 08:51
U subotu su na programu mečevi poslednjeg kola francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Marseja i Strazbura. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Marsej

Od jedne poprilično mirne situacije, fudbaleri Marseja su dozvolili sebi da stave u pitanje plasman u Ligu šampiona, s obzirom da se u ovom trenutku tim sa Velodroma nalazi na trećem mestu na tabeli koje nažalost donosi plasman u kvalifikacije za evropsko klupsko takmičenje.
Na tri poslednja susreta su izabranici Horhea Sampaolija doživeli čak dva poraza, od kojih se poslednji desiou prošlom kolu kada je Marsej izgubio na gostovanju kod Rena, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Zanimljivo je da Marsej ima isti broj bodova kao i drugoplasirani Monako, koji putuje na teško gostovanje kod Lansa koji se takođe bori za evropu.

Strazbur

Svakako da svi navijači Strazbura imaju pregršt razloga za zadovoljstvo bez obzira kako se ovaj šampionat završi.
Naime, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli koje inače na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu konferencija što bi svakako bio ogroman uspeh za tim koji se do pre nekoliko sezona borio za opstanak.
Na poslednjih pet mečeva fudbaleri petoplasirane ekipa na tabeli su doživeli samo jedan poraz, uz jedan remi i čak tri trijumfa.
Inače, Strazbur je u prošlom kolu slavio na svom terenu protiv Klermona, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Svakako da je ovo jedan veoma težak meč za prognoziranje, s obzirom da i jedan i drugi tim drži igranje u evropskim takmičenjima u svojim rukama.
Ipak, Marsej je barem na papiru daleko kvalitetniji rival i mišljenja smo da će tim sa Velodroma ovde opravdati ulogu favorita zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.