Nedelja, 22/05 - Fudbal, Španija, La Liga
22/05Barselona vs ViljarealDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
21/05/2022 07:56
U nedelju su na programu mečevi poslednjeg kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Barselone i Viljareala. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22h.
Barselona

Nakon katastrofalnog starta prvenstva, Barsa je na kraju ipak uspela da dođe do drugog mesta na tabeli što je kada se sve sabere i oduzme bila i realnost ovog tima.
Ono što je malo ko svakako očekivao je da Barselona neće uspeti da prođe ni dalje u Ligi šampiona, pošto je tim sa "Nou Kampa" eliminisan još u grupnoj fazi, a da stvari budu gore Barsa se nije proslavila ni u Ligi Evrope gde je eliminisana od Frankfurta koji je kasnije i došao do naslova prvaka.
Inače, u prošlom kolu su izabranici Ćavija odigrali meč bez golova na gostovanju kod Hetafea.

Viljareal

Što se Viljareala tiče, "žuta podmornica" je za razliku od Barselone igrala sjajno u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju gde je ova ekipa mimo svih očekivanja došla do plasmana u polufinale, ali smo bez ikakvih sumnji od čete Unai Emerija očekivali dosta više u La Ligi.
Naime, Viljareal je ostao bez plasmana u Ligu Evrope, a visi im učešće i u Ligi konferencija s obzirom da u ovom trenutu "žuta podmornica" ima bod viška u odnosu na Bilbao.
U prošlom kolu je tim sa "El Madrigala" u direktnom duelu propustio da dođe do plasmana u Ligu Evrope, pošto je ova ekipa na svom terenu poražena od Sosijedada sa 1:2.

Naš predlog

Barsa nema takmičarskih motiva kada je ovaj duel u pitanju, dok će Viljareal učiniti sve da pobedi jer samo pobeda i definitivno ovom timu garantuje učešće u Ligi konferencija naredne sezone, pa vam zato hrabro savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.