Nedelja, 22/05 - Fudbal, Jermenija, Premier League
22/05Bkma Yerevan vs AlashkertUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
22/05/2022 04:41
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč jermenskog šampionata, a ovoga puta je u pitanju duel između Noravanka i Alakškerta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 14 časova i 45 minuta.
Noravank

Ono što je svakako najbitnije je da ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu jermenskog fudbala, iako je u jednom trenutku situacija bila alarmantna.
Sada se Noravank nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak šest golova remizirala na gostovanju kod Noe, a taj meč je završen rezultatom 3:3.

Alaškert

Što se Alakškerta tiče, deluje da smo od ovog tima svakako malo više očekivali, ali ni ovako situacija nije nimalo loša, s obzirom da se ovaj tim nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Ararat.
Poznato je da prve četiri pozicije donose izlaz u evropska takmičenja, pa slobodno možemo reći da ćemo Alaškert i ovog puta videti u kvalifijama za Ligu Evrope,
U prošlom kolu je inače, trećeplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Urartua, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

Oba tima su ostvarila priamarne ciljeve kada je ova sezona u pitanju, pa se vrlo lako može desiti da gledamo jedan otvoren meč sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.