Nedelja, 22/05 - Fudbal, Švajcarska, Super League
22/05Cirih vs LucernUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
9 / 10 Ulog
22/05/2022 04:53
Nedelja nam donosi i poslednje kolo švajcarskog šampionata u kom je manje više sve rešeno, pa smo za vas ovog puta analizirali duel između Ciriha i Lucerna. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Cirih

Fudbaleri Ciriha su mimo svih očekivanja došli do titule šampiona Švajcarske i to na jedan poprilično ubedljiv način, pošto na kolo pre kraja ova ekipa ima čak 25 bodova viška u odnosu na drugoplasirani Bazel, što nam samo dovoljno govori koliko dobro je novi šampion igrao u ovogodišnjem izdanju Superlige.
U prošlom kolu je Cirih odigrao jedan ne baš najbolji meč i doživeo poraz na gostovanju kod četvrtoplasiranog Lugana, a taj susret je završen rezultatom 2:1.

Lucern

Što se Lucerna tiče, i pored fenomenalniih partija u poslednjih nekoliko kola, ova ekipa nije uspela baraž meč sa drugoplasiranim timom iz druge švajcarske lige.
Naime, na poslednja četiri susreta Lucern je ostvario čak tri trijumfa, uz jedan remi i to u prošlom kolu kada je devetoplasirani tim na tabeli na svom terenu ugostio Jang Bojs.
Na tom duelu videli smo čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2, iako su Bojsi imali 0:2 posle samo nekoliko minuta igre.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da prisustvujemo pravoj goleadi, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.