Ponedeljak, 23/05 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
23/05IFK Sundsvall vs MjällbyUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
22/05/2022 11:50
Posle duže vremena, za vas smo ovog puta analizirali jedan meč švedske prve lige u kom će Sundsval na svom terenu ugostiti Mjelbi. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Sundsval

Kako sada stvari deluje da bi vrlo lako ekipu Sundsvala naredne sezone mogli da gledamo u drugom po kvalitetu rangu švedskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Sundsval nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda, što znači da je ovaj tim na osam odigranih mečeva ostvario samo jedan trijumf uz čak sedam poraza.
U prošlom kolu je "fenjeraš" odigrao još jedan loš meč i doživeo novi poraz u Alsvenkanu i to na gostovanju kod Norčepinga, a taj meč je završen rezultatom 5:1.

Mjelbi

Što se tiče Mjelbija, utisak je da svi navijači ovog simpatičnog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, ova ekipa se nakon osam odigranih kola nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani AIK.
Do sada je Mjelbi na osam odigranih susreta ostvario čak četiri trijumfa i po dva trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Varnama, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme deluje da je Mjelbi veliki favorit na ovom duelu, ali vam ipak pre toga savetujemo da probate sa golovima, kojih će po našem mišljenju biti zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.