Ponedeljak, 23/05 - Fudbal, Norveška, 1st Division
23/05Ranheim vs StartDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
22/05/2022 12:13
U ponedeljak je nešto slabija ponuda nego što smo navikli pa smo za vas ovog puta analizirali duel između Ranhajma i Starta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Ranhajm

Fudbaleri Ranhajma nakon ne baš najboljeg starta šampiona pružaju odlične partije u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila čak tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je Ranhajm odigrao još jedan sjajan meč i slavio na gostovanju kod Blinka, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Ranhajm odigrao tri susreta kao domaćin i ostvario samo jedan trijumf uz dva poraza.

Start

Svakako da su fudbaleri Start-a jedni od najvećih favorita da se na kraju šampionata dokopaju jednog od prva dva mesta koja na kraju donose plasman u najkvalitetniji rang norveškog fudbala.
Trenutno se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Mjondalen.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli odigrao još jedan fantastičan meč i slavio na svom terenu protiv Sogndala, a taj meč je završen sa više nego ubedljivih 5:1.
Inače, bio je to i treći vezani trijumf Starta što samo potvrđuje da se ovaj tim nalazi u sjajnoj formi.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da je ovo jedan i te kako težak meč za prognoziranje, a nekako je najrealnije da i jedna i druga ekipa postigne makar po jedan gol na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.