Ponedeljak, 23/05 - Fudbal, Rumunija, Liga I
23/05Argeş Piteşti vs VoluntariUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
22/05/2022 12:23
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali jedan meč rumunskog šampionata, u kom će Arđeš na svom terenu ugostiti Voluntari. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Arđeš

Ono što je svakako najbitnije je da su fudbaleri Arđeša izborili plasman u plej-of, a samim tim je ovo značilo i da je ovaj tim izborio opstanak u društvu najboljih, a svakako da je to bio primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Ruku na srce, Arđeš se nije proslavio u doigravanju, pa se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz 27 osvojenih bodova.
Ovaj tim igra jako loše u poslednje vreme pošto je na četiri poslednja susreta doživeo isto toliko poraza.

Voluntari

Što se tiče Voluntarija, sigurno je da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, pre svega ovaj tim je izborio plasman u plej-of što svakako i jeste bio primarni cilj, a trenutno se Voluntari nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli koje nažalost ne donosi plasman u evropska takmičenja.
U prošlom kolu je Voluntari u jednom sjajnom susretu remizirao na svom terenu protiv FCSB-a, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa mogu rasterećeno da odigraju ovaj meč i mišljenja smo da nas baš zbog toga i očekuje dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.