Sreda, 25/05 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
25/05Ponte Preta vs ŠapekoenseUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
23/05/2022 12:01
U utorak je nešto slabija ponuda nego što smo to inače navikli, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Ponte Prete i Čapekoensea. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Ponte Preta

Fudbaleri Ponte Prete imaju dosta problema na startu nove sezone, pošto se ova ekipa posle osam odigranih kola nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz primera radi isti broj bodova kao i ekipa koja bi da se prvenstvo u ovom trenutku završi ispala u niži rang.
Do sada je Ponte Preta na osam odigranih mečeva ostvarila samo dva trijumfa, dva remija i čak četiri poraza.
U prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš poražen na gostovanju kod Baije, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Čapekoense

Ni Čapekoense se nije proslavio na startu šampionata, iako je poznato da popularni "Čape" ima najviše moguće ciljeve.
Nakon osam odigranih mečeva tim koji je široj javnosti postao poznat po onoj tragičnoj avionskoj nesreći je trenutno na desetom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na Ponte Pretu kod koje između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Čapekoense odigrao meč bez golova na gostovanju kod Vilja Nove, što je već bio četvrti trijumf za desetoplasirani tim na tabeli.

Naš predlog

U međusobnim susretima između ova dva tima kada je Ponte Preta domaćin uvek ima baš dosta golova, a mišljenja smo da nas to očekuje i ovog puta zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.