Sreda, 25/05 - Fudbal, Japan, J. Liga
25/05Kawasaki Frontale vs Shonan Bellmare1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
23/05/2022 12:11
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč japanske Džej lige, a ovoga puta smo se opredelili za duel između Kavasakija i Šohana. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 12h.
Kavasaki

Fudbaleri Kavasakija su prošle sezone drugi put uzastopno došli do titule šampiona Japana, a sigurno je da je ovaj tim i ovog puta glavni favorit za osvajanje šampionskog pehara.
Nakon četrnaest odigranih kola aktuelni šampion se nalazi na prvom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na drugolasiranu ekipu Kašime.
U prošlom kolu je Kavasaki samo remizirao na gostovanju kod Sagan Tosua, a taj duel je završen bez golova.

Šohan

Što se Šohana tiče, nema nikakve sumnje da je ova ekipa jedan od najozbiljnijih kandidata da na kraju prvenstva napusti najkvalitetniji rang japanskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Šohan nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo deset osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Ipak, u prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli konačno odigrao jedan dobar meč i zabeležio svoj tek drugi trijumf u prvenstvu pošto su na svom terenu savladali "fenjeraša" Kobe sa 2:1.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Kavasaki veliki favorit na ovom duelu zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.