Utorak, 24/05 - Fudbal, Slovačka, Superliga
24/05Žilina vs Trenčín1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/05/2022 12:20
Slovački šampionat ulazi u svoju završnicu a u utorak su na programu dva meča u okviru plej-ofa za Ligu konferencije. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Žiline i Trencina koji je zakazan za 18 časova.
Žilina

Fudbaleri Žiline su regularni deo šampionata završili na šestom mestu na tabeli što je ovom timu između ostalog donelo i plasmas u plej-of za ulazak u kvalifikacije za Ligu konferencije.
U poslednjem kolu regularnog dela šampionata nekadašnji šampion Slovačke je remizirao na gostovanju kod novog šampiona Slovana iz Bratislave, a bio je to jedan zaista fantastičan meč na kom smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.

Trenčin

Što se tiče Trenčina, ovaj tim je igrao sjajno u poslednje vreme, pa tako ova ekipa na četiri poslednja susreta ne zna za poraz, što je između ostalog ovog timu donelo sedmo mesto na tabeli koje od ove sezone vodi u plej-of za ulazak u kvalifikacije za Ligu konferencija.
U poslednjem kolu regularnog dela šampionata, Trenčin je u jednom sjajnom susretu remizirao na gostovanju kod Mihalovcea, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Svakako da je ovo u najavi jedan veoma neizvestan meč, ali smo ipak mišljenja da je Žilina makar na papiru daleko bolji rival, zbog čega vam između ostalog hrabro i preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.