Sreda, 25/05 - Fudbal, Norveška, Elitserija
25/05Lilestrem vs Valerenga1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/05/2022 12:37
Norveško fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lilestrema i Valerenge. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Lilestrem

Fudbaleri Lilestrema igraju fantastično na startu norveškog šampionata, a to će nam bez ikakve sumnje najbolje potvrditi i trenutno prvo mesto na tabeli uz isto broj bodova kao drugoplasirani Viking.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala osam mečeva u najkvalitetnijem rangu norveškog fudbala i u tom periodu ostvarila šest trijumfa, uz dva remija.
U prošlom kolu je Lilestrem odigrao još jedan dobar meč i slavio na gostovanju kod Sandefjorda, kada je bilo 1:4.

Valerenga

Što se tiče Valerenge, ova ekipa se nakon osam odigranih kola nalazi na desetom mestu na tabeli.
Nakon sjajnog starta šampionata, ova ekipa u poslednje vreme beleži jako loše partije zbog čega je između ostalog i pala na desetu poziciju na tabeli.
Na poslednja tri susreta Valerenga ne zna za trijumf, a u tom periodu je desetoplasirani tim na tabeli doživeo dva poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je inače Valerenga poražena na gostovanju kod Stremsgodseta kada je bilo 3:2.

Naš predlog

Smatramao da će lider na tabeli nastaviti sa sjajnim partijama i slaviti u duelu protiv Valerenge koja ima dosta problema u poslednje vreme, pa vam predlažemo da probate sa jedincom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.