Četvrtak, 26/05 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
26/05Londrina vs Operário PRDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
24/05/2022 13:38
U noći između srede i četvrtka nas očekuje i jedan zanimljiv meč u okviru brazilske Serije B. U pitanju je duel između Londrine i Operarija, koji je zakazan za ponoć.
Londrina

Fudbaleri Londrine imaju velike ambicije u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B, međutim, deluje da je ovaj tim startovao šampionat dosta lošije nego što su svi očekivali.
Naime, Londrina se u ovom trenutku nalazi na petnaestom mestu na tabeli i ima isti broj bodova kao i tim koji će na kraju sezone napustiti Seriju B.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa samo potvrdila da se nalazi u velikoj krizi pošto je doživela poraz na gostovanju kod preetposlednjeg CRB-a, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Operario

Što se Operarija tiče, utisak je da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na visokom sedmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na tim koji će na kraju šampionata doći do direktnog plasmana u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli u jednom fantastičnom meču na svom terenu slavio protiv Ituana, a taj duel je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Londrina je u velikoj krizi a mišljenja smo da će to iskoristiti Operario i da neće doživeti poraz na ovom gostovanju zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.