Sreda, 25/05 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
25/05GazovikOrenburg vs UfaDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
25/05/2022 00:06
U sredu je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Orenburga i Ufe u okviru baraža za opstanak, odnosno ulazak u rusku Premijer ligu. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Orenburg

Ako je po nečemu ekipa Orenburga poznata to je da ovaj tim kako uđe u najkvalitetniji rang ruskog fudbala, ekspresno i ispadne.
Ponovo je Orenburg veoma blizu plasmanu u Premijer ligu, a za to će im biti potreban trijumf u dvomeču sa Ufom.
Inače, regularni tok prvenstva je Orenburg završio na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Fakel koji je došao do direktnog plasmana u najkvalitetniji rang ruskog fudbala, a sve zbog remija Orenburga u poslednjem kolu kod Volgara kada je bilo 2:2.

Ufa

Sigurno je da smo od Ufe dosta više očekivali ove sezone, a zbog loših igara ćemo ovu simpatičnu ekipu gledati u baražu za opstanak u društvu najboljih.
Zanimljivo je da je Ufa jedva uspela da se spase ispadanja pošto je u poslednjem kolu slavila na gostovanju kod Rubina iz Kazanja sa 1:2, i na taj način se domogla četrnaestog mesta na tabeli a ujedno i nekadašnjeg šampiona Rusije poslala u drugu ligu.
Što se tiče mečeva na strani do sada je Ufa ostvarila samo tri trijumfa na strani, uz četiri remija i čak osam poraza.

Naš predlog

Kada je u pitanju ovaj dvomeč sigurni smo da će na kraju Ufa uspeti da se domogne opstanka u društvu najboljih, ali smo isto tako i poprilično ubeđeni da Orenburg ovaj prvi meč neće izgubiti pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.