Petak, 27/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
27/05Boka Juniors vs Deportivo CaliUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
25/05/2022 13:02
U noći između četvrtka i petka su na programu poslednji mečevi grupne faze Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Deportivo Kalija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Boka Juniors

Fudbaleri Boke Juniors u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj meč poslednjeg kola grupne faze Kopa Libertadores s obzirom da je ova ekipa pre nekoliko dana došla do trofeja u argentinskom Liga Kupu i to nakon trijumfa nad Tigreom, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Što se tiče najkvalitetnijeg južno-američkog klupsko takmičenja, u ovom trenutku se tim sa "Bombonjere" nalazi na trećem mestu na tabeli i za prolazak u narednu fazu mu treba trijumf na domaćem terenu protiv Kalija.

Deportivo Kali

Svakako da je kolumbijski predstavnik jedno od najprijatnijih iznenađanje u ovogodišnjem izdanju Kopa Libertadores, s obzirom da se Deportivo Kali u ovom trenutku nalazi na prvom mestu u grupi ispred velikana poput Boke Juniors i Korintijansa.
U prošlom kolu je Kali bez većih problema slavio na svom terenu protiv Olvejs Redija, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani kolumbijski predstavnik je do sada na dva meča doživeo jedan poraz i jedan remi.

Naš predlog

Mišljenja smo da se pobeda Boke ne dovodi u pitanje, pošto im samo ona donosi plasmas u nokaut fazu, a pored toga treba očekivati i jedan meč sa dosta golova zbog čega vam savetujemo da odigrate igru 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.