Četvrtak, 26/05 - Fudbal, Italija, Serija B
26/05Monza vs Pisa1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/05/2022 13:16
Četvrtak nam donosi i prvi meč velikog finala baraža za ulazak u Seriju A u kom će Monca na svom terenu ugostiti Pizu. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Monca

Fudbaleri Monce su na pravom putu da nakon nekoliko neuspešnih pokušaja od kako je ovaj tim preuzeo Silvio Berluskoni konačno dođu do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Monci je inače direktan plasman u Seriju A izmakao u poslednjem kolu regularnog dela šampionata, ali se ovaj tim dosta dobro pokazao u baražu gde je eliminisao nimalo naivnu ekipu Breše, i to pošto je dva puta rezultat bio 2:1.
Inače, Monca važi za jednog od najboljih domaćina u drugom po kvalitetu rangu italijanskog fudbala, što bi morali da potvrde i na ovom susretu.

Piza

Što se tiče Pize, regularni deo šampionata je ova ekipa završila na sjajnom trećem mestu na tabeli što je ovom klubu donelo prednost domaćeg terana u doigravanju, zbog čega se između ostalog ovaj prvi susret i igra u Monci.
U polufinalu baraža, ova simpatična ekipa koja dosta dugo čeka na plasman u najkvalitetiniji rang italijanskog fudbala je eliminisala ekipu Beneventa, iako je i jedna i druga ekipa slavila sa po 1:0, ali zbog pomalo čudnog pravila da se gleda bolji skor na tabeli na kraju regularnog toka šampionata, Piza je prošla u finale.

Naš predlog

Silvio Berluskoni je uložio dosta novca kako bi njegovi puleni konačno došli do plasmana u Seriju A, a nakon nekoliko neuspešnih pokušaja mislimo da će se to ovog puta i desiti zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.