Četvrtak, 26/05 - Fudbal, Danska, DBU Pokalen
26/05OB vs Mitjiland1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
26/05/2022 08:11
Četvrtak nam donosi i finale danskog Kupa u kom će snage odmeriti Odense i Mitjiland. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Odense

Fudbaleri Odensea su prvenstvo Danske završili na osmom mestu na tabeli i generalno deluje da smo od ovog tima možda i malo više očekivali kada je ovaj šampionat u pitanju.
U poslednjem kolu najkvalitetnijeg ranga danskog fudbala ova ekipa je poražena na gostovanju kod Vejlea, koji je i pored tog trijumfa ispao iz lige.
Ipak, ne treba zaboraviti da je Odense mimo svih očekivanja došao do plasmana u finale danskog Kupa, što bi ovom timu moglo da donese i plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Mitjiland

Što se tiče Mitjilanda, ova ekipa nažalost nije uspela da dođe do titule šampiona Danske i to pošto je na kraju zauzela drugo mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Kopenhagen.
U poslednjem kolu je jedan od najkvalitetnijih danskih timova slavio na terenu protiv Randersa i to u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.
Eventualni spas sezone bi svakako bio trofej u Kupu, gde ruku na srce Mitjiland i jeste veliki favorit pošto će snage odmeriti sa Odenseom.

Naš predlog

Utisak je da je Mitjiland veliki favorit na ovom finalnom meču Kupa i mišljenja smo da će ovaj tim dosta lakše nego što se očekuje doći do trofeja, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.