Nedelja, 29/05 - Fudbal, Španija, Segunda
29/05Real Sociedad II vs Real Zaragoza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/05/2022 08:30
Od petka su na programu mečevi poslednjeg kola španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između drugog tima Real Sosijedada i Saragose. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Real Sosijedad B

Nažalost drugi tim Real Sosijedada se posle samo jedne sezone provedene u Segundi, vratio tamo odakle je i došao.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na devetnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata znači selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je drugi tim Sosijedada u jednom sjajnom susretu poražen na gostovanju kod Ueske, a na tom duelu smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.

Saragosa

Što se tiče Saragose, ova ekipa se trenutno nalazi na trinaestoj poziciji na tabeli, ali je već na sredini šampionata bilo jasno da ovaj tim neće ispasti iz lige, ali isto tako neće ni doći u situaciju da se bori za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
U prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš slavio na svom terenu protiv Luga, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju partije na strani do sada je Saragosa ostvarila četiri trijumfa na strani, uz čak deset remija i šest poraza.

Naš predlog

Drugi tim Real Sosijedada će učiniti sve da se od Segunde oprosti sa jednim trijumf, a mišljenja smo da će do njega ova simpatična ekipa i doći zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 3.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.